zondag 26 april 2015

koningsdag

Het weinige vrije tijd wat ik afgelopen week had heb ik besteed aan het uitzoeken van spullen voor de vrijmarkt op koningsdag.
We hebben besloten om maar een halve dag te staan, aangezien vriendlief s'middags weer moet werken. 
Dit heeft ons ook doen besluiten om dit jaar maar eens naar de grote stad af te reizen om daar te gaan staan op de vrijmarkt, omdat we dan hopen op iets meer verkoop in de vroege morgen.

Dus als iemand een goed plekje weet om te staan in de stad groningen, hoor ik het graag!!!

De jaren hiervoor stonden we al vanaf 7 uur in een dorp en de aanloop kwam pas smiddags. En wil dit jaar toch wel af van alle overbodige spullen.
Ik heb heel veel moderne grote maten kleding en op MP raak ik deze op de een of andere manier maar niet kwijt. Ik vraag voor alles wat ik te koop heb 1 euro per stuk, met deze lage bedragen hoop ik toch wel veel te verkopen.

We zullen zien hoe het morgen gaat.....
Ik ga met een auto vol vuilniszakken en dozen weg en hoop leeg weer naar huis te gaan smiddags, met een zak vol euro's !!!

5 opmerkingen:

 1. Succes! Ik heb precies hetzelfde plan, alleen dan niet met een auto maar op de fiets ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele fijne dag gewenst morgen. En ik duim op een goede verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het proberen in de buurt van het Sarphatiepark in de Pijp, of anders in de van Beethovenstraat. Veel mensen gaan daar naartoe omdat er vaak mooie kleren liggen ook vooral kinderkleding (rijke buurt). Inderdaad wel heel vroeg komen voor een plek. Veel plek is dan al een week van tevoren 'bezet', maar wie weet, gewoon proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh sorry, ik had het niet goed gelezen, dacht dat je naar de hoofdstad ging.

   Verwijderen
 4. Nice post, things explained in details. Thank You.

  BeantwoordenVerwijderen

wat gaat het nieuwe jaar ons brengen?

Een hele tijd geleden schreef ik over mijn nieuwe baan. Wat eerst voor maar 2 maanden zou zijn, is nu al 10 maanden mijn baan. Vorig jaar n...