maandag 27 april 2015

eindstand van vandaag

Gisteravond nog van allerlei dingetjes bijeen gezocht voor vandaag op de vrijmarkt.
Daardoor was het wel een latertje gisteravond, pas rond een uur of 12 lagen we erin. Gelukkig hadden we broodje, drinken en veel lekkers al klaargemaakt en ook de auto was bepakt en bezakt om in de vroegte naar groningen te rijden.
Het wekkertje ging om 5 uur, gelijk onder de douche gegaan en daarna bijkomen met een sterke kop koffie. Daarna zoon en vriendlief onder de douche en om half 6 vertrokken we richting stad.
Pffff kwamen we daar, om 6 uur, kregen we overal te horen dat s'morgens om 5 uur alles al vol stond en dat we te laat waren..........
Verschrikkelijk balen natuurlijk, want wat doen we zo vroeg? en dan ook nog met een auto vol spullen...
Onderweg naar huis toch maar even googlen, en zo kwamen we erachter dat er in een dorp in de buurt de markt om 9 uur begon.
Toch maar ernaartoe gereden in de hoop dat er nog een plekje vrij zou zijn. En gelukkig was er nog een klein plekje vrij.
Dus om 7 uur begonnen met het uitpakken van onze overtollige spulletjes.
De markt begon om 9 uur, maar om 7 uur waren er ook al zeer veel mensen op de been en zowaar was de eerste 10 euro een feit. 10 kinderspijkerbroeken was ik als eerste kwijt. Ik vroeg voor alles 1 euro, en 50 cent en de verkoop bleef de hele tijd wel een beetje doorlopen.
Om 1 uur besloten om de spullen in te pakken en richting huis te gaan omdat vriendlief smiddags weer zou moeten werken.

Wat heeft deze dag mij opgeleverd?

drumroll please...........................................
€49,75
niet slecht dacht ik zo voor een half dagje.
Het andere wat ik eraan over heb gehouden is helaas niet zo positief, ik ben in die paar uurtjes verschrikkelijk verbrand, ik had mijn jas aan want als de zon weg was, was het nog zeer koud, mijn hele borst en hals en mijn gezicht is verschrikkelijk pijnlijk en rood.
En ondanks alles nog zeer veel spullen mee terug genomen. Ben er nu zo klaar mee met de overtollige spullen dat ik ze op mp zet als gratis af te halen.

Ik wil al die spullen straks niet mee hoeven verhuizen...........

onze droom komt nl steeds dichterbij want we hebben net over de grens in duitsland een zeer leuk en klein boerderijtje gezien en volgende week hebben we een afspraak staan met de bank om te kijken of en wat we kunnen lenen........ zeer spannend allemaal..

Ik hou jullie op de hoogte.....
nu eerst wat makkelijks op tafel zetten en daarna heerlijk met de beentjes omhoog voor de tv


                                               plaatje van het www

3 opmerkingen:

 1. Vet verdienen is het niet op de vrijmarkt is mijn ervaring. Als ik naar jouw opbrengst kijk (49,75 : 3 personen : 7 uur staan = 2,37 per uur) En dan rekening ik de benzine van de auto nog niet mee. Maar immaterieel ziet het plaatje er wel degelijk rooskleurig uit: 7 uur lang gratis op je eigen terrasje zitten en mensen kijken, koffie uit de thermo en broodje erbij, flink wat van je overtollige spullen kwijt en andere mensen blij gemaakt en het milieu gespaard. Zelf heb ik een rondje langs alle kraampjes en kleedjes gemaakt en mijn 'slag' geslagen. Voor 22 euro plezier met huisgemaakte hapjes her en der en dan ook nog met 6 boeken (waaronder een spiksplinternieuw kookboek voor in de kadola) en twee mooie vazen naar huis)... Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lees je goed in over een hypotheek in Duitsland! Wij hadden een hypotheek bij de Deutsche bank en zijn recent weer verhuisd naar nl. Maar de bank wil als een soort van boeterente ca. 20 duizend euro van ons. Omdat we eerder dan afgesproken de hypotheek hebben ingelost vanwege verkoop huis.

  Echt denk goed na en laat je heel goed adviseren!

  BeantwoordenVerwijderen

wat gaat het nieuwe jaar ons brengen?

Een hele tijd geleden schreef ik over mijn nieuwe baan. Wat eerst voor maar 2 maanden zou zijn, is nu al 10 maanden mijn baan. Vorig jaar n...