woensdag 20 juli 2016

een kleine update

Vanuit deze kant een kleine update.

Over 2 weken gaan we trouwen en in dezelfde week krijgen we ook de sleutel van ons huis.
We vinden het hier allemaal spannend, maar kijken er ook echt naar uit.

Alle meubels zijn uitgezocht en besteld. Ze zijn al gemaakt en staan op ons te wachten totdat we ze op komen halen.
Zoon is wezen kennismaken op zijn nieuwe school en ook de bso. Wij hebben allemaal een erg goed gevoel bij de nieuwe school en ook de professionaliteit van de bso. En heel erg fijn dat ze lange openingstijden hanteren.
Hierdoor levert mij dit in totaal een extra vrije dag per week op, wel voor hetzelfde loon natuurlijk, heerlijk ik kijk er echt naar uit..

Ikzelf heb vanaf deze week 3 weken vakantie, alhoewel het niet echt voelt als een vakantie. Ik zorg er namelijk voor dat alle spullen ingepakt zijn en zoveel mogelijk weg en leeg is. Als ik weer aan het werk moet hebben we de sleutel van de woning en dan zorgt man ervoor dat alles word verhuisd.

Inmiddels hebben we al veel spullen weggedaan, maar nog steeds voelt het enorm vol en chaotisch aan. Overal staan dozen en liggen spullen. Man heeft de afgelopen 2 dagen op en neer gereden naar de kringloopwinkel en het is hier een komen en gaan van kopers aan de deur.
 Ik ben op fb lid van een veilinggroep en dan weet je dat je er weinig geld voor krijgt (meestal een paar euro). Maar het word snel opgehaald en zoon houdt er wat aan over voor in zijn spaarpot. De laatste 2 dagen heb ik er vooral kledingpakketten opgezet en dat ruimt wel lekker op.

Ik zal even verder gaan met puin ruimen en van alles te koop zetten. Eind van de week gaan we een rondje stort doen. We hebben nog heel erg veel oud ijzer. Waaronder een kapotte trampoline, en nog wat andere dingen. Ik hoop dat als we dat inleveren dat we het ritje naar de stort er qua kosten weer uithebben.

Hoe gaat het bij jullie met de online verkopen?
Ik merk dat er op dit moment weinig kopers zijn, waarschijnlijk zijn ze allemaal op vakantie of het geld is op ;)

1 opmerking:

  1. Van een FB veilingsite had ik nog niet gehoord. Ga daar ook eens naar opzoek!

    BeantwoordenVerwijderen

eindelijk is het dan zover.....

Bijna 3 jaar na het kopen van onze woning is het dan zover.. Op 1 juli worden onze zonnepanelen geïnstalleerd. 12 stuks krijgen we er, da...