dinsdag 1 april 2014

give-away

Vandaag kwam mijn cadeautje binnen, die ik heb gewonnen bij de Give away van http://samenbesparen.blogspot.nl/.
2 kortingskaartjes voor de efteling, ik ben er heel blij mee, want mijn kleine en ik kunnen gezellig met de trein ernaartoe in de meivakantie.
En wat een schattig envelopje zat erom....... kijk zelf maar......hij is gemaakt door http://inrustigvaarwater.blogspot.nl/
helemaal in de paassfeer.
 


Omdat ik het zo'n leuk idee van de dames vind, heb ik ook besloten om ook iets terug te geven. Dus van mijn kant ook een give away.
Wat geef ik weg?

Een cadeaukaart twv €20 op een http://www.hellofresh.nl/  box naar keuze. (nee dit is geen advertentie) Ik kreeg hem zelf cadeau, maar ik kan er geen gebruik van maken omdat ze bij mij niet bezorgen.
* de cadeaucode is niet geldig op de proefbox en de fruitbox en de minimale afname is 2 hello-fresh boxen.Dus wil je kans maken op deze cadeaukaart, laat dan even een reactie achter op dit bericht.
as zaterdag maak ik de winnaar bekend.
Succes...

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je een uitstapje naar de Efteling gekregen hebt! Veel plezier!
  Wat de Hello Fresh betreft: ze bezorgen bijna door heel Nederland, behalve op de waddeneilanden. Ik dacht dat je in Oost Groningen woonde, maar blijkbaar woon je op een waddeneiland! Voor mijn 1 persoonshuishouden is een cadeaubox wat groot, dus heeft een ander daar waarschijnlijk veel meer plezier van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik woon idd in oost groningen, maar net in mijn gemeente bezorgen ze niet :(

   Verwijderen
  2. En op de site is op de kaart de hele provincie Groningen groen = wel bezorgen! Je dorp is waarschijnlijk te klein of het gebied is te dunbevolkt en dan kan het niet uit. Heel sneu voor mensen die in zo'n gebied wonen! Maar de site van het bedrijf is dat niet juist en dat vind ik toch wel kwalijk!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met je Efteling kaartjes. Maak er een leuke dag van.
  Wat leuk dat je een ander ook blij wil maken met een kadootje, goed bezig!! Wij kunnen het goed gebruiken dus zet mijn naam er maar bij als dat mag. Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

wat gaat het nieuwe jaar ons brengen?

Een hele tijd geleden schreef ik over mijn nieuwe baan. Wat eerst voor maar 2 maanden zou zijn, is nu al 10 maanden mijn baan. Vorig jaar n...