woensdag 16 maart 2016

een andere richting gekozen

Deel 769 van de huizenkoop misère hebben we ook weer gehad. Huis nummer 4 is verkocht binnen een paar dagen nadat we een bezichtiging hadden, we hebben niet eens de tijd gehad om een tweede bezichtiging in te plannen. Moedeloos werden we ervan elke keer....

Het mannetje van de bank  (wat klink dat decadent ) heeft ons in contact gebracht met een collega van een totaal andere bank. En die heeft ons een voorstel gedaan wat ons gelijk beviel, maar we nog nooit eerder over na hadden gedacht, simpelweg omdat we dachten dat het financieel niet voor ons was weggelegd.
Deze dame is in vervolg , onze dame van de bank.
We hebben besloten om het over een hele andere boeg te gooien.....
Door allerlei leuke regelingen van de Duitse gemeentes, die graag jonge gezinnen willen aantrekken is het voor ons mogelijk om een stukje grond te kopen en daar een vrijstaande woning op te gaan bouwen.
Het idee zelf is er, de eerste gesprekken met de dame van de bank zijn ook geweest en nu zijn we bezig met het vinden van een geschikt stukje grond.
Word vervolgd....

6 opmerkingen:

 1. Gek Hoe het balletje ineens een andere kant op kan rollen. Zo zie je maar, hier een deur dicht en daar weer een andere open. Spannend hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ... eigenlijk veel leuker toch? Een woning 100% naar wens...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat word zonder twijfel echt jullie droomhuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh, dat lijkt me nog veel mooier. Precies wordt het dan wat jullie willen. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt leuk zeg! En weer echt iets heel anders!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

wat gaat het nieuwe jaar ons brengen?

Een hele tijd geleden schreef ik over mijn nieuwe baan. Wat eerst voor maar 2 maanden zou zijn, is nu al 10 maanden mijn baan. Vorig jaar n...