maandag 7 december 2015

feestdagenblog..

Dit word vast het kortste blog over de feestdagen.

Wij vieren de feestdagen altijd erg sober.
Zo zet zoon maar 1x zijn schoen en vind hij er ook maar 1 cadeautje, weliswaar is dit altijd een wat duurder cadeau, maar alles beter dan zakken vol met plastic ac.tion meuk.
Zoon heeft van ons een iPad gekregen speciaal voor kinderen. Verder hebben we geen speciale dingen gedaan, behalve op pakjesavond een leuke film gehuurd en met wat hapjes voor de buis gezeten.
De kerstdagen gaan voor ons ook heel sober zijn. Cadeautjes geven we niet met kerst en vriendlief heeft eerste kerstdag morgendienst en tweede kerstdag middagdienst. Op eerste kerstdag gaan we s avonds gezellig met ons gezin gourmetten en de rest van de dagen gebruiken we om bij te tanken.
Zaterdag zijn we naar het geel-blauwe warenhuis gereden voor de kerstboom actie voor 1 euro. Meestal nemen we een klein boompje, maar dit jaar hadden ze prachtige grote gevulde bomen, iets te groot voor onze woonkamer maar ik ben bereidt om wat ruimte ervoor in te leveren.
Gisteren hebben zoon en ik de kerstboom opgetuigd onder het genot van leuke kinder kerstliedjes.
laat de kerstdagen maar komen...

3 opmerkingen:

 1. Klinkt leuk! Wij doen met kerst ook nooit cadeautjes. Voor sinterklaas hadden we nu wel wat, maar met een budget van €15 per persoon (lootjes trekken) is dat te overzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt fijn! Het hoeft toch ook niet zo opgeklopt allemaal!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt heerlijk! Het gaat om het gezellig met elkaar hebben, niet om de cadeau's of 5-gangen menu's!

  BeantwoordenVerwijderen

nieuwe baan

Een aantal maanden geleden zat ik al te twijfelen.. wel of niet op zoek naar een andere baan. Inmiddels is het zover, 2 weken geleden ben i...