maandag 12 januari 2015

spaaracties en advertenties

2015 is voor ons een jaar om dromen te verwezenlijken. Een doel voor 2015 is om minstens een bedrag te sparen van 10.000 euro.
Nou sparen we sowieso maandelijks een bedrag van 500 euro. Alles wat over is of extra, gaat ook naar de spaarrekening.
Een van de dingen die wat extra's moeten gaan opleveren is het bedrag wat ik spaar met online spaarprogramma's, zoals Euroclix:

Aanbiedingen bij webshops

Hier krijg je oa een klein bedrag voor het lezen van emails, het doen van online aankopen en het aanbrengen van leden. Ik liet het de voorgaande jaren altijd gelijk uitbetalen als ik €10 had gespaard, maar op advies van andere bloggers wil ik het pas het einde van het jaar uit laten betalen, gewoonweg omdat de wisselkoers dan beter is.
Ik moet eerlijk zeggen dat Euroclix voor mij de beste site is om wat extra's bij te verdienen. Je spaart tov andere sites redelijk snel je geld bijeen. Als je elke mail leest en je besteld af en toe online, kan het oplopen  tot een paar honderd euro per jaar. Tot op heden had ik per jaar zo'n 50 euro. Maar als je wacht totdat je meer punten hebt, krijg je er ook meer geld voor.

Een andere site waar ik lid van ben is Qassa (voorheen moneymiljonairs):Ook dit werkt precies hetzelfde, je krijgt punten voor het lezen van emails, online bestellingen en leden aanbrengen. Dit valt me qua uitbetalingen tegen, voorheen kreeg je veel meer punten dan het laatste jaar en de betalingen vallen mij tegen, zo'n 25 euro per jaar.

Iets anders wat op mijn blog nieuw is zijn de advertenties.
Zo probeer ik toch iets extra's te krijgen. Ik zag net dat iemand via mijn link bij Bol.com een bestelling heeft gedaan, waarvoor mijn dank, het was nl mijn eerste bestelling en dat heeft me een bonus opgeleverd van €2,50 extra, toch lekker meegenomen :)

Dus heb je nog iets nodig van Bol.com? Gebruik dan aub mijn link hieronder, zo help je ons ook een stapje dichter naar onze droom......
 ik ben al jaren een groot fan, snelle levering en bij problemen staan ze altijd voor je klaar. Ook mijn verkopen gaan goed, alleen jammer van de hoge bemiddelingskosten, maar ja, je kunt niet alles hebben in het leven;)

Sale/solden januari 2015

Een andere vorm van adverteren is Google AdSense, ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen idee heb hoe het precies werkt, ik geloof dat je geld krijgt voor elke keer dat er op de advertentie is geklikt op je blog. Misschien wordt het toch eens tijd dat ik me hierin ga verdiepen. Ik sta op dit moment op een definitief uit te betalen saldo van €0,39.......... dus..........zucht.......... zucht............
Hier ga ik in elk geval niet rijk van worden....

Kortom ben je nog geen lid van Euroclix of Qassa of wil je iets bestellen bij BOL.com?

Mag je mijn link hiervoor gebruiken, en bij euroclix en Qassa, krijg je zelf ook een leuke beginvergoeding en ik krijg een kleine vergoeding hiervoor...

Alvast mijn dank!!!!

3 opmerkingen:

 1. Hey!! Ik zou die opmerking over op advertenties klikken snel weghalen, want google is daar heel streng in... Als je iemand vraagt om op advertenties te klikken voor je, dan wordt je account verwijderd... Dacht ik zeg het maar ff, want dat zou jammer zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat wist ik helemaal niet. Dank je wel voor het melden, ik heb het gelijk aangepast

   Verwijderen
 2. ik zou me niet rijk rekenen aan euroclix en adsense. Zie mijn analyses hier en
  hier

  BeantwoordenVerwijderen

nieuwe baan

Een aantal maanden geleden zat ik al te twijfelen.. wel of niet op zoek naar een andere baan. Inmiddels is het zover, 2 weken geleden ben i...