maandag 28 april 2014

terug van weggeweest

Ik ben weer terug van weggeweest, een aantal dagen ben ik ziek geweest en heb alleen maar roerloos op de bank gehangen en is er van mijn plannen niks terecht gekomen.
Nadat ik me weer wat beter voelde en mijn kleine nog naar school moest, heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens wat te gaan doen hier in huis. Dat betekende dat ik de trap heb geschuurd en opnieuw heb geverfd, helaas is het nog niet naar mijn zin, dus zou het nog wel een keer over moeten verven. De verf had ik nog allemaal staan, dus daar hoefde ik niks extra's voor aan te schaffen.

Verder is mijn fiets verkocht, toch nog weer €50 voor gekregen, wat in mijn spaarpot ging omdat ik aan het sparen was voor een nieuwe tuinset, ik heb in de kelder nog een hele oude, niet meer zo groene plastic geval, die 4 jaar geleden al aan vervanging toe was (destijds ook gekregen).

Ook heb ik meegedaan met een onderzoek naar jongens en speelgoed, achteraf bleek dat het een onderzoek was van lego en de meeste vragen gingen daar ook over. Als dank kreeg je een bol.com cadeaubon twv €40 en mijn zoon kreeg een doos met uiteraard lego. De bon heb ik inmiddels via de mail al ontvangen en de doos moet nog komen.

Ook heb ik weer een aantal punten ingeleverd van de consumerscan, waardoor ik een vvv bon heb ontvangen van €25.

En heb ik mijn inboedelverzekering afgesloten naar een goedkopere en met een betere dekking. Ik kreeg bij mijn oude verzekering nooit vergoedt wat mijn kleine bij mij thuis stuk had gemaakt en heb nu een verzekering die dat wel vergoedt. Dat ik 20 euro op mijn rekening terugkrijg + een bon van een zweede warenhuis+ 25 via euroclix krijg is natuurlijk ook zeer mooi meegenomen ;)

Ik was van plan om met mijn oude meuk naar de vrijmarkt te gaan met koningsdag, maar heb er op het laatste moment toch maar vanaf gezien, ik heb vorig jaar wel op de markt gestaan en heb toen voor ongeveer 100 euro verkocht maar ik was en ben er nog steeds van overtuigd dat ik er via MP veel meer voor had kunnen krijgen, ik heb toen nieuwe leren kinderschoenen weggedaan voor €1,50 terwijl ze meer dan €100 hebben gekost. Dus ik zat al klaar om te gaan, en je zal het altijd zien: normaal ik die kleine rond de 6 uur wakker en op de dag van de vrijmarkt heeft hij tot half 10 geslapen.

Oh ja, mijn tuinset: Die heb ik dus gekocht bij het zweeds warenhuis, via de familie kreeg je meer dan de helft korting en met alle bonnen ed die ik nog had kon ik de set ophalen voor nog geen €30. Dus dat was even lekker meegenomen. Ik ben er echt super blij mee en heb er in de zon al een aantal keer gebruik van gemaakt.

En mijn konijnenhobby fok, krijgt eindelijk wat meer vorm want...........
Er zijn 6 kleintjes geboren
En het mooiste van alles is nog dat ik er van de 6 al 5 kwijt ben!!!!
nu maar hopen dat mama alles goed gaat voeden en dat er verder niks gebeurt, dan kunnen ze over 3 maanden verhuizen.
Ik voeg een foto bij en zoals jullie zien is er 1 met een gebrekje, hij is nog zo roze en kaal als het maar kan en hij heeft een "fout" oortje. Het zijn blauwe dus hij (of zij) moet nog flink bijkleuren.....
Jullie houden de boodschappen nog van mij tegoed..........


2 opmerkingen:

Fijne dagen

Wij wensen jullie fijne feestdagen. Geniet, en wees dankbaar voor de kleine dingen in het leven.